A Travellerspoint blog

Op weg van Kaapstad naar Hermanus.

sunny 23 °C

Iets over elf in de ochtend geland op kaapstad, douane en koffers ging allemaal vlot ook de afhandeling van de gehuurde auto ging rap. Kwart over 12 waren we op weg richting Stellenbosch. In Gordons Bay aan het strand gelunched. Het weer is fantastisch, 23 graden en een lichte bries. Het blijft raar dat Afrikaans, zo ver van huis en gewoon in je eigen taaltje uit de voeten kunnen. In Hermanus hebben we onze eerste overnachting gepland en we zijn nog op tijd voor de zonsondergang en de walvissen. Gegeten bij Paradisio, heerlijk.

Posted by frankm 11:59 Archived in South Africa Comments (0)

Leaving Schiphol

overcast 12 °C

Vandaag maandag 12 november, eerst nog naar mijn werk geweest, de laatste zaken proberen over te dragen en dan eindelijk op weg. Een tussen stop op Kloten, Zurich en dan door naar Kaapstad. Daar hopen we morgen ochtend uitgerust wakker te worden.
Dat hopen was natuurlijk tegen beter weten in. Je slaapt niet echt in zo,n vliegtuig. Maar het is prachtig hier in Kaapstad en we hebben een splinternieuwe Chevrolet Spark tot onze beschiking. Tot mijn schrik bleek dat ik de huurdatum op de 14e had staan. Gelukkig stond de auto al klaar en was het met 1 dag bijboeken geregeld.

Posted by frankm 10:21 Archived in Switzerland Comments (0)

(Entries 21 - 22 of 22) « Page 1 2 3 4 [5]